2. liga neregistrovaných - 3. kolo


23.02.2022

V úvodním utkání tohoto kola hostili Tesaříci nováčka soutěže tým STOR. I když hosté zaznamenali další výrazný výkonnostní pokrok na skvěle hrající Tesaříky to nestačilo. Tesaříci si upevnili pozici na čele tabulky, když svému soupeři uštědřili kanára.

Velké překvapení se rodilo ve druhém utkání, kdy v poločase prohrával favorizovaný A.D.S. atelier s týmem H-sport 0:4 o 15 kuželek. Ve druhé čtveřici se mu však povedlo výsledek otočit a udržet si i po třetím kole neporazitelnost.

V dalším utkání hostil Relax Hrádek Zelené Žraloky a od počátku naplňoval roli vysokého favorita. V druhé polovině se ovšem Žraloci výrazně zlepšili a k definitivnímu obratu jim scházelo pouhých 6 kuželek.

V posledním duelu se letos poprvé představil tým JIS TGM, jenž hostil Kovo Hery. Ve vyrovnaném utkání doplatili domácí na výpadek jednoho hráče, které mělo pro ně fatální následky. Po třech kolech vedou tabulku Tesaříci a A.D.S. atelier. Na paty jim šlape Relax Hrádek. Všechna tato družstva dosud neztratila ani bod.

 

2.ln_03