2. liga neregistrovaných - 2. kolo


01.02.2023

Pouze dvěma zápasy 2. kola pokračovala 2. liga neregistrovaných, když utkání mezi Kovo Hery a A.D.S. atelier bylo odloženo. Jak už je v nové sezóně tradicí prolog obstarává předehrávka stejného kola 1. ligy. Tentokrát hostí tým Tři plus dva nováčka H-sport.

Hosté v úvodním kole nešťastně prohráli s oslabeným týmem HBH (dříve Rumpold), naproti tomu domácí nestačili na Hrádek. Utkání to bylo od úvodních hodů vyrovnané, byť svoji kvalitou to 1. ligu připomínalo jen okrajově. Nakonec po první čtveřici za smírného stavu měli hosté 15 kuželek k dobru. Druhá čtveřice již patřila jednoznačně hostům, kteří si tak připisují premiérové vítězství v 1. lize.

Druhé kolo 2. ligy tak odstartoval duel mezi týmy STOR a Bohemia sekt. Utkání slibovalo dramatickou podívanou a první čtveřice to plně potvrdila, když při smírném skóre měli hosté pouhých 6 kuželek k dobru. Druhá čtveřice již patřila favorizovaným hostům, kteří tak mají po dvou kolech plný bodový zisk.

V závěrečném utkání dne přivítal Relax Hrádek tým JIS TGM. Domácí do tohoto zápasu vstupovali v pozici vysokého favorita, ale tuto roli absolutně nezvládli. Hosté od úvodních hodů dominovali o čemž svědčí průběžný stav v poločase 2:0 a plus 73 kuželek. Ve druhé čtveřici si již jen hlídali náskok a pečeť na překvapivé vítězství dal nejlepším výkonem dne Pavel Kolář (261).

 

1._a_2.kln_02a