2. liga neregistrovaných - 18. kolo


30.11.2022

Dnešním dnem se definitivně uzavřel letošní ročník 2. ligy neregistrovaných. Již před tímto kolem bylo jasné, že vítězem a zároveň postupujícím do elitní společnosti je tým H - sport.

V úvodním utkání hostili Tesaříci Kovo Hery. Hosté byli ve hře o konečné 2. místo v tabulce, ale k němu se mohli přiblížit pouze v případě vítězství. Domácí v první polovině ještě vzdorovali, byť při smírném skóre prohrávali na poražené kuželky. Druhá čtveřice již byla jednoznačně v režii hostí, kteří tak zakončili letošní ročník vítězně.

Druhé utkání mělo být duelem sousedů v tabulce, když domácí Bohemia sekt hostila Zelené Žraloky. Hosté se ovšem k utkání nedostavili, takže domácí vítězí kontumačně.

Duel posledního s prvním, tak by se dalo charakterizovat další utkání ve kterém hostil STOR  tým H - sport. Hosté se na vítězství ani příliš nenádřeli a přesto domácím uštědřili potupného kanára.

V závěrečném utkání letošního ročníku 2. ligy neregistrovaných se měl utkat A.D.S. atelier s týmem JIS TGM. Bohužel ani k tomuto utkání se hosté nedostavili, takže A.D.S. vítězí kontumačně.

Závěrečné kolo se tak úplně nepovedlo (dva kontumační výsledky), ale to nic nemění na skutečnosti, že máme za sebou další úspěšný ročník. Druhá liga vyvrcholí závěrečným turnajem pro 20 nejlepších jednotlivců podle průměru, jenž se uskuteční v pátek 2. prosince od 16 hodin.

 

2_ln_18