2. liga neregistrovaných - 17. kolo


16.11.2022

Dnes bylo na pořadu již 17. (předposlední) kolo 2. ligy neregistrovaných a toto kolo by se dalo nazvat "den plný překvapení".

Úvodní utkání svedlo týmy z popředí tabulky Relax Hrádek a A.D.S. atelier. Hosté byli mírným favoritem a od počátku tuto roli plnili o čemž svědčí průběžný stav v poločase 4:0 a plus 50 kuželek. Ve druhé čtveřici předvedli domácí neuvěřitelný obrat a nakonec slaví trochu nečekané vítězství.

Obrovské překvapení se zrodilo ve druhém utkání, kde hostil tým Kovo Hery Bohemii sekt. Domácí bojující o špičku tabulky to v první čtveřici jasně prokazovali, když vedli 4:0 o 45 kuželek. Ve druhé čtveřici však zažili šok, neboť hosté skóre dokonale otočili.

Velice zajímavý průběh mělo i třetí utkání mezi Zelenými Žraloky a týmem STOR. V poločase totiž při smírném skóre vedli hosté o pouhou jednu kuželku. A šanci na vítězství už tentokrát nepustili. Druhá čtveřice skončila rovněž smírně, takže o vítězství STORu rozhodl větší počet poražených kuželek.

Závěrečný duel svedl dohromady týmy JIS TGM a Tesaříky. A snad jen toto utkání skončilo podle očekávání. Domácí drželi částečně krok jen v první čtveřici, kde však při smírném stavu ztráceli 35 kuželek. Druhá čtveřice již byla jasně v režii hostí, kteří tím utnuli dlouhé čekání na vítězství.

 

2_ln_17