2. liga neregistrovaných - 16. kolo


02.11.2022

Do svého cíle pomalu finišuje 2. liga neregistrovaných a dnešní hrací den by mohl rozluštit tajenku o postupu do elitní společnosti. 

Úvodní duel svedl týmy ze středu tabulky Tesaříky a Relax Hrádek. Začátek střetnutí patřil  hostům, kteří v poločase při vedení 4:0 měli k dispozici 24 kuželek. Zdecimovaní domácí, jenž navíc k utkání nastoupili pouze ve třech hráčích, tím ztratili naději na zisk byť jen jediného bodu.

Ve druhém utkání proti sobě nastoupila družstva STOR a Kovo Hery. Hosté vstupovali do utkání z pozice vysokého favorita a tuto roli od počátku naplňovali. Ve druhé polovině svůj tlak ještě vystupňovali, takže si domácí odnesli potupného "kanára".

Nejvyrovnanějším utkáním dne byl duel týmů Bohemia sekt a JIS TGM. To však byl obraz pouze úvodní čtveřice. V té druhé už jasně dominovali domácí hráči.

Závěrečný duel svedli týmy H-sport a Zelený Žraloci. Domácí by se případným vítězstvím přiblížili postupu do 1. ligy. Favorit od počátku plnil svoji roli a o svém vítězství rozhodl již v první čtveřici. V té druhé hosté v hodině dvanácté odvrátili kanára. H-sport se tímto vítězstvím výrazně přiblížil postupu (o ten může přijít prakticky pouze v teoretické rovině).

 

2_ln_16