2. liga neregistrovaných - 13. kolo


18. 9. 2024

Dnešní hrací den patří, jak už titulek napovídá, třem zápasům 2. ligy a atraktivní předehrávce elitní společnosti.

V tomto kole měl A.D.S. atelier (na snímku) hostit tým STOR. Hosté však utkání odložili, ale A.D.S. atelier na úvod dnešního programu vyzve v dohrávce 5. kola tým JIS TGM. Hosté v uplynulém kole deklasovali Relax Hrádek, ale dnešní duel se jim v první části vůbec nepovedl o čemž svědčí průběžný stav 0:2 a propastná ztráta 112 kuželek. Druhá polovina už byla vyrovnaná, ale o vítězství A.D.S. atelier nebylo pochyb.

Ve druhém utkání přivítal Relax Hrádek tým Kovo Hery. Domácí hráči mají za sebou dvě těžké porážky od týmů ze spodní části tabulky a nyní proti nim stojí lídr soutěže. V první čtveřici jsme byli svědky nádherné podívané. Hosté demonstrovali proč vedou druholigovou tabulku, ale domácí nijak zvlášť nezaostávali. Přesto v poločase vedl lídr 2:0 s převahou 29 kuželek. Ve druhé části se děly věci. Domácí hráči v první polovině naprosto dominovali, čímž náskok soupeře zcela vymazali. Naštěstí pro tým Kovo Hery se jejich hráči vzpamatovali včas a utkání velmi dobré úrovně dovedli o pouhé dvě kuželky do vítězného konce.

V posledním dnešním druholigovém souboji hostili Zelený Žraloci nováčka soutěže tým Bohemia sekt. Od úvodních hodů nebylo o vítězi pochyb. Žraloci, ač nepředváděli špičkové výkony, vedli v polovině 2:0 s převahou 96 kuželek. Ani ve druhé části žádné nebezpečí ze strany hostí nehrozilo a tak si Žraloci připisují velice snadnou výhru.

V posledním utkání dnešního dne se v atraktivní předehrávce stejné fáze elitní společnosti utkali Bedřiši a HBH. Bedřiši se v letošní sezóně potýkají se zdravotními problémy. Dnes musela zaskočit Naděžda Šilhavá (254) a nevedla si vůbec špatně. Přesto v poločase při smírném stavu ztráceli 30 kuželek. Ještě větší problémy však měli dnes hráči HBH, kteří do utkání nastoupili pouze se třemi hráči, čímž se defakto zbavili šance na úspěch. Bedřiši si pohodlně dokráčeli k vítězství a k rozjasnění v jejích tvářích mohla přispět i druhá dráha Michala Šilhavého (165).