2. liga neregistrovaných - 13. kolo


21.09.2022

Dalším kolem pokračovala 2. liga neregistrovaných. Dnešní program byl pro neúčast družstva STOR poněkud upraven.

Náročný dvojzápas čekal tým Bohemia sekt. Na úvod si střihl dohrávku 5. kola s A.D.S. atelier. Po vcelku vyrovnané první čtveřici se misky vah jednoznačně přesunuly na stranu A.D.S. atelier, jenž tak zůstává v kontaktu s čelem tabulky.

Po krátké přestávce nastupuje Bohemia sekt podruhé, když tentokrát hostí Tesaříky. Ve vyrovnaném a dramatickém duelu rozhodlo o vítězství Tesaříků pouhých 6 kuželek. Bohemia sekt v obou dnešních utkáních tak vyšla bodově naprázdno.

Šlágrem kola by se dal nazvat souboj Relaxu Hrádek s vedoucím týmem soutěže H-sport. Vstup do utkání měl favorizovaný H-sport skvělý, když v poločase vedl 4:0 s náskokem 67 kuželek. Druhá polovina byla obdobou té první, takže Relax Hrádek vyfasoval kanára. Útěchou mu snad může být ten fakt, že H-sport jako první tým ve 2. lize pokořil hranici 1000 poražených kuželek.

Závěr dnešního programu svedl dohromady Zelené Žraloky a Kovo Hery. Žraloci si v minulém kole vyšlápli na Relax Hrádek a na úspěch si věřili i dnes. Hráči Kovo Hery však žádné překvapení nepřipustili. Po úvodní čtveřici vedli 4:0 s rozdílem 64 kuželek, čímž bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Ani ve druhé čtyřce se Žraloci nezmohli na korekci a tak byl k vidění druhý kanár. Kovo Hery se tak bodově dotáhlo na vedoucí H-sport (ten však má utkání k dobru) a s největší pravděpodobností si to tyto družstva rozdají o postup do 1. ligy.

 

2_ln_13