2. liga neregistrovaných - 12. kolo


4. 9. 2024

Prázdninová přestávka utekla jako voda a už se o slovo hlásí pokračování ligy neregistrovaných. Dnes jsou na pořadu tři zápasy 12. kola 2. ligy, které by mohly vnést světlo do bojů o pódiová umístění.

V úvodním duelu přivítal JIS TGM (na snímku) jednoho z aspirantů boje o čelo tabulky Relax Hrádek. Hosté v posledním kole utržili debakl od týmu STOR a ve stejném duchu zahájili i tento souboj. Naštěstí na druhé dráze první poloviny se jim podařilo získat alespoň smírný stav s náskokem 27 kuželek. Druhá část byla překvapivě v plné režii domácích, což vyústilo v další těžkou porážku Relaxu Hrádek.

Ve druhém utkání hostil nováček soutěže Bohemia sekt tým A.D.S. atelier. Utkání mělo poměrně jednoznačný průběh, když od úvodních hodů hostující hráči jasně demonstrovali svoji převahu. Domácí hráči se snažili a za svojí snahu byli nakonec odměněni v podobě jednoho dílčího úspěchu, čímž odvrátili potupného kanára. 

Šlágrem dnešního hracího dne byl bezesporu poslední duel, jenž svedl dohromady vedoucí družstvo soutěže Kovo Hery a Tesaříky. Utkání přineslo skvělou podívanou a dramatickou koncovku. První část vyzněla pro domácí v poměru 1,5:0,5 s převahu 19 kuželek. Ve druhé části se Tesaříci vzepjali ke stíhací jízdě a především zásluhou nejlepšího hráče dne Libora Neužila (262) se náskok domácích rychle rozplynul. Nakonec o jejich vítězství rozhodlo pouhých pět kuželek, čímž si upevnili první místo v tabulce. Tesaříci se ovšem nemají vůbec zač stydět, neboť i oni přispěli mírou vrchovatou ke kvalitě tohoto utkání.

 

1._a_2.kln_12a