2. liga neregistrovaných - 11. kolo


15.06.2022

Poslední kolo před prázdninovou přestávkou měla na pořadu i 2. liga. Již před týdnem svůj duel předehrávaly týmy Relax Hrádek a Kovo Hery. Souboj družstev z čela tabulky vyzněl jednoznačně pro hosty, kteří svého soupeře doslova deklasovali.

V dnešním úvodním utkání hostil tým Bohemia sekt STOR. Hosté usilující o první vítězství se ani dnes nedočkali, přestože k němu měli možná nejblíže. Utkání rozhodly individuální výkony.

Ve druhém utkání rozhodl A.D.S. atelier o svém vítězství nad Zelenými Žraloky již v první čtveřici. Druhá polovina patřila jednoznačně Žralokům, leč ztráta v podobě poražených kuželek byla příliš velká.

Poslední dnešní duel by se dal nazvat šlágrem kola, když domácí Tesaříci přivítali vedoucí tým soutěže H-sport. Utkání nabídlo prakticky všechno. Dramatičnost, úžasnou atmosféru i individuální výkony. První čtveřice skončila smírně, ale favorizovaní hosté měli 19 kuželek k dobru. I druhá runda přinesla vyrovnané skóre, ale větší počet poražených kuželek byl na straně H-sportu, který tak bodově dorovnal na čele Kovo Hery. 

Jinak nutno konstatovat, že úroveň hry šla výrazně nahoru a výkony pod hranicí 200 poražených kuželek jsou k vidění jen zřídka. Určitou roli v tom samozřejmě hrají i skvěle připravené dráhy a atmosféra, kterou mnohdy postrádáme při mistrovských utkání. Nyní následuje prázdninová přestávka a družstva se k dalšímu pokračování sejdou v září.

 

2_ln_11