2. liga neregistrovaných - 10. kolo


29. 5. 2024

Dnešní hrací den uzavře 10. kolo 2. ligy. Pohled na neúplnou tabulku říká, že startovní pole se rozdělilo do dvou skupin. Čelo tabulky je velice vyrovnané a o prvenství si to zřejmě rozdají první čtyři týmy.

Úvodní duel dnešního programu by se dal nazvat šlágrem dnešního dne. Proti sobě totiž stála družstva z popředí tabulky A.D.S. atelier a Relax Hrádek a otázkou bylo, kdo se bodově dotáhne na druhé Klokany a vedoucí tým Kovo Hery (na snímku). Úvodní čtveřice sice skončila smírně, ale na kontě hráčů A.D.S. atelier bylo o 18 poražených kuželek více. Druhá polovina se však hrála podle not hráčů Relaxu Hrádek, kteří se tak bodově dotáhli na vedoucí duo, nicméně poražený A.D.S. atelier ztrácí pouhé dva body.

Ve druhém utkání přivítal STOR Tesaříky a od úvodních hodů tahal za kratší konec provazu o čemž svědčí poločasové skóre 0:2 a plus 71 kuželek pro Tesaříky. Druhá část sice skončila smírně, ale na přesvědčivém vítězství Tesaříků to nemělo pražádný vliv.

Dalším zápasem byl duel týmů JIS TGM a Zelených Žraloků. Žraloci předvedli v první čtveřici vynikající výkon a tak smírný stav byl pro ně poněkud zklamáním. Náskok 70 kuželek už byl však vypovídající. Ve druhé části Žraloci neponechali nic náhodě a naprosto dominantním způsobem utkání opanovali.

Závěrečné utkání dne byla dohrávka stejné fáze elitní společnosti. Domácí Tři plus dva přivítali tým HBH. Hosté byli v utkání vysokými favority i když postrádali svého nejlepšího hráče Martina Fürsta staršího. Úvodní čtveřice sice skončila smírně, ale ve prospěch favorita hovořilo o 31 poražených kuželek více. Druhá část už vyzněla jednoznačně ve prospěch favorita a tak hráči HBH si v neúplné tabulce upevnili třetí místo.

 

1._a_2.kln_10b