1. liga neregistrovaných - 9. kolo


17.05.2023

Dnes je na programu kompletní 9. kolo elitní společnosti. V akci tak budou opět naši zástupci ze sobotní kvalifikace o postup na MČR družstev neregistrovaných.

Úvodní utkání svedlo dohromady Hrádek a jednoho z úspěšných kvalifikantů Totalgym. Hrádek se etabloval do elitní čtyřky a tímto duelem si mohl nastavit zrcadlo do jaké míry jsou jeho ambice reálné. Totalgym však neponechal nic náhodě a v poločase vedl 2:0 s rozdílem 38 kuželek. Hrádku rozhodně nelze upřít snahu, ale na Totalgym, navíc bez svého nejlepšího hráče Václava Planety, dnes prostě neměl.

Druhé utkání bylo soubojem týmů z konce tabulky, když H-sport přivítal tým Tři plus dva. V utkání stěží průměru 2. ligy měli v poločase při smírném skóre mírně navrch hosté, když si hřáli náskok 10 kuželek. Druhou čtveřici ovládl jednoznačně domácí H-sport, který se vítězstvím posunul do silného středu tabulky, zatímco tým Tři plus dva stále čeká na bodový zisk a pokud bude předvádět výkony jako dnes, tak bude čekat marně.

V dalším utkání hostil smutný kvalifikant Inpeel tým HBH. Inpeel předváděl mnohem lepší výkon než v sobotu, ale HBH je velmi těžký soupeř, což prokázal poločasovým vedením 2:0 s mírným náskokem 18 kuželek. Utkání gradovalo ve druhé půli. Inpeelu se povedl dokonalý obrat a nakonec zaslouženě bere vítězství jako náplast na sobotní zklamání.

Závěrečný duel svedl dohromady týmy Kovostavu a Bedřich. Porazit v dnešní formě Bedřichy to zní stejně jako vystoupit na Mount Everest. Dnes to navíc Kovostavu ulehčili tím, že hráli na opačných drahách než jsou zvyklí. Ani to nestačilo na víc než poločasové skóre 0:2 a mínus 33 kuželek. Druhá polovina byla věrnou kopií té první a tak Bedřiši uštědřili soupeři nepopulárního kanára 

 

1._a_2.kln_09b