1. liga neregistrovaných - 9. kolo


11.05.2022

Dalším kolem pokračovala 1. liga neregistrovaných a i dnes byla na programu řada zajímavých utkání.

V úvodním utkání hostil tým Tři plus dva Inpeel. Hosté bojují o elitní čtyřku a od počátku to dávali jasně najevo, když v poločase vedli 4:0 s náskokem téměř 100 kuželek. Domácí se v druhé polovině zlepšili, ale na víc než drobnou korekci to nestačilo.

Ve druhém utkání přivítal Hrádek Kovostav. Domácí rovněž usilují o první čtyřku, naproti tomu hosté podávají v poslední době velmi dobré výkony, takže se dal očekávat tuhý boj. Ve vyrovnané první čtveřici měl Hrádek o 12 poražených kuželek více. Drama však vyvrcholilo v závěru. Kovostav se na svého soupeře dotáhl a už už sahal po vítězství. Rozhodl poslední hod ve kterém Hrádek zachránil remízu.

Šlágrem tohoto kola byl bezesporu duel druhého s prvním aneb Rumpoldu s Bedřichy. Úvod patřil favorizovaným hostům, když jak Ladislav Benýr, tak i Roman Veselý atakovali hranici 300 poražených kuželek. Nakonec ji překonali oba a proti tomu při vší snaze neměli hráči Rumpoldu šanci. Druhá čtveřice tohoto nadprůměrného utkání už sice třístovku nepřinesla (Michal Šilhavý - 299), ale za to přinesla nový rekord drah družstev. Ode dneška má hodnotu 1188 kuželek a jeho držitelem je Bedřich Rokycany. To, že Rumpold v tomto utkání dostal kanára mi přijde jako nepodstatné.

V posledním utkání dnešního programu přivítal v dohrávce 3. kola tým Tři plus dva Totalgym. Hosté byli v utkání vysokým favoritem a tuto roli naplnili beze zbytku, když domácím uštědřili kanára.

 

1_ln_09