1. liga neregistrovaných - 8. kolo


24.04.2024

Zatímco mistrovským soutěžím registrovaných už prakticky skončila sezóna, naše liga neregistrovaných je v plném proudu. Dnes byly na programu úvodní zápasy 8. kola obou lig, ale ve výrazné převaze měla být elitní společnost. Bohužel dnešní program je ochuzen o šlágr mezi družstvy Totalgym a Inpeel, které bylo na žádost hostí odloženo. Pro Inpeel je to trochu komplikace, neboť dnešní zápas měl být jeho poslední ostrou prověrkou před kvalifikací na MČR družstev, která se uskuteční 11. května v Praze na Žižkově.

Úvodní duel dnešního programu svedl dohromady družstva Klokanů a STOR. Domácí v minulém kole ukončili neporazitelnost družstva A.D.S. atelier a dnes si brousili zuby na další dva body. K nim se výrazně přiblížili již v úvodní čtveřici, kterou nakonec ovládli a navíc si hýčkali solidní náskok 43 kuželek. Druhá čtveřice sice skončila smírně, ale na vítězství Klokanů to nemohlo nic změnit.

Drama se šťastným koncem, tak budou asi hodnotit své utkání hráči Kovostavu v souboji s nováčkem soutěže Bohemkou. V úvodní čtveřici totiž při výpadku jednoho z hráčů ztráceli při smírném skóre 38 kuželek. Ani druhá část dlouho nevypadala, že by se na tom mělo něco měnit, ale v samém závěru se přeci jen podařilo Kovostavu překlopit poražené kuželky na svoji stranu. O konečném vítězství Kovostavu rozhodlo 14 kuželek.

V závěrečném dnešním utkání přivítal tým Tři plus dva (na snímku) Hrádek. Domácí měli skvělý úvod, ale favorizovaný Hrádek postupně hru vyrovnal a v poločase měl při vyrovnaném skóre 11 kuželek k dobru. Druhá polovina patřila jednoznačně favorizovanému Hrádku, který tak pohodlné dokráčel k dalšímu dvoubodovému zisku.

 

1._a_2.kln_08a