1. liga neregistrovaných - 5. kolo


22.03.2023

Zbylými třemi zápasy se dohrávalo 5. kolo první ligy neregistrovaných. Jako předehra dnešního programu se uskuteční dohrávka 2. ligy.

A v ní se představil A.D.S. atelier s velice ambiciózním nováčkem soutěže Klokany. Domácím se v letošní sezóně příliš nedaří, narozdíl od hostů, kteří představují štiku soutěže. Úvodní čtveřici ozdobil hostující Jiří Hájek (272) a hlavně jeho zásluhou měli Klokani při smírném skóre 40 kuželek k dobru. Druhou polovinu utkání jasně ovládla Klokaní smečka, která si tak připsala další dva body do tabulky, zatímco trápení domácích pokračuje.

Kolotoč prvoligových duelů roztočil Hrádek, jenž přivítal nováčka H - sport. Domácí chtěli pokřtít nové dresy vítězstvím a v úvodu utkání doslova dominovali, když při vedení 2:0 měli i obrovský náskok 80 kuželek. Za tohoto stavu se utkání pouze dohrávalo. Hosté se sice zmohli na čestný bod, ale to bylo z jejich strany vše. Domácí tak vítězstvím pokřtili nové dresy.

V dalším utkání hostil Kovostav družstvo Inpeel. Domácí usilující o první vítězství od počátku tahali za kratší konec provazu, přesto byl v poločase smírný stav, ale o 64 poražených kuželek víc na straně Inpeelu. Ve druhé čtveřici se zrodilo drama. Hráči Kovostavu vycítili, že v případě obou výher mohou utkání dovést k remíze. V dramatické koncovce se jim tento záměr zdařil a utkání skončilo dělbou bodů.

V závěrečném střetnutí se utkal úřadující šampion Totalgym s dosud neporaženým týmem HBH a na drahách se rozhořel boj o každou kuželku. Úvodní čtveřice nakonec skončila smírně, když se skóre přelévalo z jedné strany na druhou. Domácí však měli o 21 kuželek navrch. V druhé polovině prokázali pevnější nervy hráči HBH, kteří výsledek úplně otočili a zůstávají i nadále bez ztráty kytičky.

 

1._a_2.kln_05b