1. liga neregistrovaných - 5. kolo


16.03.2022

5. kolo 1. ligy neregistrovaných má ve svém programu několik zajímavých utkání. Úvodní duel svedl dohromady Inpeel s Totalgymem. Totalgym neměl v letošním ročníku zatím příliš štěstí, ale dnes se na něj usmálo měrou vrchovatou a odnesl to Inpeel o jehož porážce nakonec rozhodlo 11 kuželek.

Šlágrem tohoto kola byl duel neporažených, když Hrádek vyzval Bedřichy. Hrádek se favorita vůbec nezalekl a v poločase vedl 4:0 o 19 kuželek. Dlužno dodat, že Bedřiši zahráli prachbídně. Druhá čtveřice už byla hra na jednu branku a neporazitelnost Bedřichů korunoval Michal Šilhavý (307).

Dalším utkáním byl souboj týmu Tři plus dva a Rumpoldu. Domácí drželi s favoritem v první polovině krok, když při vyrovnaném skóre měli dokonce k dobru 11 kuželek. Druhá čtveřice už byla v režii favorita. Domácí, přestože podali letošní nejlepší výkon, na body stále čekají.

Poslední utkání by se dalo nazvat boj o první body, když se utkaly Inzula s Kovostavem. Utkání rozhodli individuální výkony hráčů Inzuly, která si tak připisuje první body. Velkou zásluhu na tom měl Petr Chmelíř starší (299), který atakoval hranici 300 poražených kuželek. Kovostav předvedl rovněž pěkný výkon, který dává naději do dalších utkání.

 

1_ln_05