1. liga neregistrovaných - 3. kolo


22.02.2023

Zbylými třemi zápasy 3. kola pokračovala 1. liga neregistrovaných. Na závěr dnešního programu se uskuteční dohrávka stejné fáze 2. ligy.

V úvodním utkání se střetl Inpeel s nováčkem elitní společnosti týmem H-sport. Domácím se v letošním ročníku příliš nedaří a po dvou kolech jim svítila na kontě bodů nula, zatímco hosté ukazovali, že nejsou tím vyjukaným nováčkem. Utkání nabídlo velmi vyrovnaný průběh, kde o vítězi rozhodly poražené kuželky. Těch měl nakonec více Inpeel a připisuje si tak první letošní výhru.

Druhé utkání svedlo dohromady týmy Hrádek a Bedřich. Hosté mají v úvodu sezóny vynikající formu, která je pasovala do role vysokého favorita. Domácí však nehodlali prodat svoji kůži lacino a tak jsme byli svědky velice zajímavého duelu. V poločase při vyrovnaném skóre ztráceli domácí pouhých 11 kuželek. Druhá půlka už se hrála podle not hostí, kteří přestože poprvé v sezóně nepokořili hranici 1100 poražených kuželek snadno zvítězili. Hvězdou utkání byl Michal Šilhavý (298), který v praxi předvedl, jak lze nehodit třístovku.

Třetí kolo 1. ligy uzavřel duel Kovostavu s týmem HBH. Úvodní čtveřice skončila smírně, ale hosté zásluhou výkonu Martina Fürsta staršího (292) měli o 41 poražených kuželek více. Drama vyvrcholilo v samém závěru, kdy domácí při smírné druhé čtveřici stahovali náskok soupeře, ale nakonec o 10 kuželek se z vítězství radují hosté, kteří tak drží letošní neporazitelnost, zatímco domácí na vítězství nadále čekají.

Závěr dnešního programu patřil dohrávce 3. kola 2. ligy mezi týmy JIS TGM a ambiciózním nováčkem soutěže Klokany. Hráči JIS TGM měli skvělý vstup do utkání, čímž svého soupeře natolik zaskočili, že ten se z toho do konce úvodní čtveřice nevzpamatoval. Výsledkem bylo průběžné skóre 2:0 a náskok 71 kuželek. Do druhé poloviny vstupovali Klokani se smělým cílem utkání zvrátit a po skvělých výkonech obou hraček se jim to nakonec podařilo.

Dnešní zápasy měly opravdu vše co kuželky přinášejí a navíc se hrálo v úžasné kulise, která jen potvrdila, že liga neregistrovaných táhne.

 

1._a_2.kln_03b