1. liga neregistrovaných - 3. kolo


16.02.2022

Dalším kolem pokračovala elitní společnost ligy neregistrovaných a jako šlágr tohoto kola by se dal nazvat dnešní úvodní duel mezi třetím Hrádkem a druhým Impeelem. Základ vítězství položil Hrádek už v první čtveřici, které jednoznačně dominoval Josef Brožík (296). I jeho zásluhou si Hrádek přinesl do druhé poloviny vedení 4:0 a náskok 51 kuželek. Inpeel byl vývojem natolik zaskočen, že se již nezmohl na obrat a v závěru jen se štěstím odvrátil kanára.

Ve druhém utkání přivítal Rumpold Kovostav a očekávala se jasná výhra domácích. Kovostav v první polovině roli obětního beránka rázně odmítal, když při vyrovnaném skóre vedl o 4 kuželky. I ve druhé čtyřce Kovostav bojoval, ale nakonec zásluhou Martina Fürsta staršího (299) slaví těsnou výhru Rumpold.

Dalším duelem byla dohrávka 1. kola mezi Rumpoldem a Totalgymem. Hosté měli lepší vstup do utkání, když při vyrovnaném skóre ovládli první polovinu o 50 kuželek. Cesta Rumpoldu za vítězstvím měla v zásadě dvě možnosti. Buď stáhnout manko 50 kuželek, což při kvalitě soupeře se jevilo jako nemožné a nebo oba duely vyhrát bez ohledu na kuželky. Rumpoldu se nakonec povedlo obojí. Otec a syn Fürstovi své duely vyhrály a Martin Fürst starší vytvořil nejlepší nához letošního ročníku 310 poražených kuželek.

V posledním utkání dne hostila Inzula Bedřichy. Domácí opět podali velmi dobrý výkon a opět to na body nestačilo. Krásné utkání podtrhly výkony domácího Petra Chmelíře (290) a hostujícího Ladislava Šilhavého (290).

 

1.ln_03