1. liga neregistrovaných - 11. kolo


05.06.2024

Dnes mělo být na pořadu kompletní 11. kolo elitní společnosti, jenže jak to už v poslední době chodí skutečnost je poněkud jiná. Utkání Bedřichů s Hrádkem bylo odloženo, ale nakonec se mezeru v programu podařilo zacelit jedním odloženým duelem.

V úvodním utkání přivítal Inpeel H-sport. Domácí nastoupili k soutěžnímu utkání po velmi dlouhé době, ale v úvodní čtveřici tato pauza vůbec nebyla znát. Svojí měrou k tomu přispěly i slabší výkony hostí. Výsledkem bylo poločasové skóre 2:0 a plus 74 kuželek pro Inpeel. Ve druhé polovině se hosté pokusili o zázrak a málem jim jejich stíhací jízda vyšla. Nakonec zůstalo na ukazateli skóre 12 kuželek, které rozhodly o vítězství Inpeelu.

Druhé utkání dnešního dne byla dohrávka 7. kola 2. ligy ve které hráči týmu STOR přivítali borce Kovo Hery. Hosté vstupovali do tohoto zápasu v pozici vysokého favorita a od úvodních hodů tuto roli bezezbytku plnili. Poločasové skóre 2:0 a plus 82 kuželek hovoří za vše. I ve druhé části hosté svoji sílu demonstrovali, což vyústilo v tom, že si domácí odnesli potupného kanára.

Třetí dnešní duel svedl dohromady družstva z konce tabulky Kovostav (na snímku) a Tři plus dva. Úvodní čtveřice se však hrála podle not hráčů Kovostavu, kteří si v polovině hýčkali náskok 2:0 s převahou 53 kuželek. Druhá část už měla vyrovnanější průběh, ale vítězství Kovostavu to již neovlivnilo. Ten si ke dvou cenným bodům ještě přidal pokoření hranice 1000 poražených kuželek (1021).

V závěrečném utkání přivítali hráči HBH vedoucí Totalgym. Hosté v dosavadním průběhu soutěže neztratili ani bod a ani dnes tento zaběhlý scénář nechtěli porušit. Domácí oslabeni o svého nejlepšího hráče Martina Fürsta staršího však kladli velký odpor a v poločase při smírném stavu dokonce vedli o 4 kuželky. Druhá část tohoto krásného a dramatického souboje byla rovněž vyrovnaná. Favorizovaný Totalgym svého soupeře přitlačil až v samém závěru i zásluhou skvělého výkonu Jana Sutra (289) a i nadále kráčí soutěží bez ztráty kytičky.

 

1._a_2.kln_11a

dohravka_2.kln-7