1. liga neregistrovaných - 10. kolo


25.05.2022

Dalším kolem pokračovala 1. liga neregistrovaných, které opět přineslo plejádu skvělých výkonů.

Na úvod programu hostil smutný semifinalista kvalifikace na MČR neregistrovaných Inpeel Hrádek. Ve vyrovnané první čtveřici stojí za zmínku skvělý výkon Aleny Petrové mladší (286), což byl základ pro celkové vítězství, které korunoval nejlepším výkonem utkání Miroslav Egner (292). Škoda, že se podobně nezadařilo v Praze na Žižkově.

Ve druhém utkání hostil Kovostav Rumpold. Na úvod domácí svého soupeře dokonale zaskočili. Hlavní podíl na tom měl Jiří Sýkora, jenž svého soupeře deklasoval rozdílem více jak 100 kuželek. Naštěstí pro Rumpold jejich druhý hráč se štěstím (o 1 kuželku) svůj duel vyhrál, takže do druhé části se šlo za vyrovnaného stavu. Jenže Kovostav se vidiny bodového zisku nechtěl vzdát a díky nezměrné bojovnosti nakonec slaví nečekané vítězství, čímž se postaral o překvapení kola.

V dalším utkání přivítal Totalgym tým Tři plus dva. Domácí vstupovali do utkání v roli vysokého favorita, jenže hosté roli obětního beránka nehodlali přijmout. Výsledkem úvodní čtveřice tak bylo vyrovnané skóre s převahou 25 kuželek pro domácí. Druhá čtveřice už byla plně v režii Totalgymu, čímž si připisují povinné vítězství.

Poslední duel svedl dohromady Bedřichy a Inzulu a od úvodních hodů bylo jasné kdo je pánem situace. Bedřiši opět překonali hranici 1100 poražených kuželek a příjemně se naladili na finále MČR neregistrovaných, které je již tento víkend v Prušánkách.

 

1_ln_10